PH&T wint participation award op TrendZ beurs

Van 27 t/m 29 augustus stonden wij met PH&T op de internationale TrendZ beurs in Gorinchem. Op de TrendZ beurs werden diversen branches vertegenwoordigd, zoals: home & living, beauty & fashion en ook onze eigen branche leather goods & travel bags!

We stonden natuurlijk op de TrendZ beurs om onze nieuwe verfrissende spring|summer 2018 collectie te laten zien. Met passie en toewijding hebben wij deze collectie weten neer te zetten die goed in de smaak viel bij het rondneuzende publiek. De collectie werd omschreven als: onderscheidend, anders, nieuw en stijlvol waar wij als makers natuurlijk ontzettend blij mee zijn!

Ook de stand zag er goed uit en stond in het teken van dromen. Because dreams are not enough… Dit was vooral te zien aan de dromenvangers en het opgemaakte bed dat in het midden van de beursstand stond. Mensen die onze stand bezochten voelden zich dan ook meteen welkom door de gezellige sfeer en de sfeervolle aankleding.

De schitterende collectie en de gezellige stand vielen ook op bij de organisatie van TrendZ. Tijdens de standhouder borrel werden wij namelijk beloond met de participation award voor de meest originele en innoverende stand tot 40 m2! Hoogstpersoonlijk kregen we de award uitgereikt door Mark, de eigenaar van TrendZ. Hij omschreef de stand als opvallend en verzorgd en vertelde dat we het Ibiza gevoel goed over het voetlicht wisten te brengen.

We zijn natuurlijk apentrots dat we deze award hebben gewonnen en willen TrendZ hier graag voor bedanken! Vol enthousiasme hebben we een stand gebouwd om de sfeer van PH&T zo goed mogelijk uit de dragen en het is dan natuurlijk heel leuk als je wordt beloond met een prijs!

Het was een succesvolle beurs* en we hebben genoten van de gezellige mensen en gesprekken!

Liefs,

Paul & Linda
José en Jeanette (sales PH&T)

*Ben je nou een winkelier en heb je de beurs gemist, maar toch interesse om PH&T in te kopen? Mail dan naar paul@prettyhotandtempting.nl!